top of page

PROGRAMMA //

ACTIVITEITEN//

14/07/2017

Vanaf 18:30

Reuzebarbecue

Net zoals vorige jaren trappen we Stamenee Kadee 2017 af met een reuzebarbecue.

 

Er is keuze tussen een klassiek menu, een deluxe menu en een kindermenu. Een klassiek menu bestaat uit een saté, bbq-worst en kipfilet en kost 14 euro/persoon. Een deluxe menu kost 16 euro en bestaat uit zalm, ribbetjes en een saté. Een kindermenu tenslotte kost 7 euro en hiervoor hebben de kindjes een chipolata. Groenten zijn steeds inclusief de prijs.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om je eigen menu samen te stellen. De prijzen hiervan vind je in het inschrijvingsformulier.

Voor chiro's en chiroleden wordt er een speciale korting toegepast van 2 euro: zij betalen slechts 12 euro voor een klassiek menu.

15/07/2017

11:00

Kadee Kubb toernooi

NIEUW vanaf dit jaar: het grote Kadee Kubb toernooi!

Vanaf dit jaar organiseert Chiro Kadee tijdens Stamenee Kadee op zondag een Viking Kubb Toernooi! Welke ploeg slaagt erin het snelst alle blokken van de tegenpartij te raken en zo het enige echte Kadee Kubb toernooi te winnen?

Inschrijving bedraagt 2 euro per persoon. De deelnemers per team vallen zelf te kiezen: minimum 2 personen en maximum 6 personen.

Ons plein is recent heraangelegd en er is nieuw fris gras gezaaid, wij zijn er dus klaar voor! Jullie ook? May the kubb be with you!

15/07/2017

17:00 - 22:00

Rodeo Contest

Op zondagavond zal er een Rodeo contest gehouden worden. Houdt je stevig vast aan de hoorns van dit razige beest want deze rit kan heftig worden!

Vooraf inschrijven is niet nodig.

15/07/2017

21:00

Late Night Quiz

LATE NIGHT QUIZ IS VOLZET!

Een nieuwtje voor onze Stamenee dit jaar! Een gezellige quiz in de straten van Appels.


Teams van max 5 personen
€20 inschrijvingsgeld per ploeg

Please reload

BANDS//

bottom of page