top of page

PROGRAMMA //

ACTIVITEITEN//

14/07/2018

11:00

Kadee Kubb toernooi

Wegens succes verlengd! Zij die vorig jaar afwezig waren hadden duidelijk ongelijk. Welke ploeg slaagt er dit jaar in het snelst alle blokken van de tegenpartij te laten omvallen en zo het enige echte Kadee Kubb toernooi te winnen?

Inschrijving bedraagt 2 euro per persoon. De deelnemers per team vallen zelf te kiezen: minimum 2 personen en maximum 6 personen.

Ons terrein achteraan is een ondergewaardeerd pareltje dat voor dit soort aangelegenheid perfect geschikt is. Zin om mee te doen? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier. May the kubb be with you!

14/07/2018

17:00 - 20:00

Finale WK op groot scherm

Op zondag 15 juli 2018 wordt, tijdens Stamenee Kadee, de finale van het wereldkampioenschap voetbal gespeeld in Moskou, Rusland. Nu ons klein belgenlandje het zo fantastisch doet, kunnen we niet anders dan deze match uitzenden op groot scherm. Om 5 uur lokale tijd gaan we de match dan ook live uitzenden.

14/07/2018

21:00

Late Night Quiz

Vorig jaar was onze eerste editie van de Late Night Quiz een schot in de roos. Met 30 ploegen waren we volzet en zat onze straat stampvol quizploegen, strijdend voor de eerste plaats. Dit jaar organiseren we een nieuwe editie, aansluitend op de finale van het WK.

 

De Late Night Quiz is een gezellige quiz in de straten van Appels. Teams bestaan uit maximum 5 personen en het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro per ploeg. Inschrijven kan via de link inschrijven.

Please reload

BANDS//

bottom of page